Slider

Мокетена пътека ЕРИКА 8011 green

12.00 лв.

Възможни варианти


ДОСТАВКА:

Каква ще бъде цената за доставка?
При поръчка за сума над 200.00лв получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до посочен от Вас адрес/или до офис на СПИДИ/.
Ако поръчката Ви е под 200.00лв., то доставката до Ваш адрес/или до офис на СПИДИ/ ще бъде само 9.00 лв.

С коя куриерска фирма се осъществяват доставките?
Доставките на територията на България се извършват от куриерска фирма СПИДИ.

Кога мога да очаквам доставка?
След като се чуем по телефона, нашият консултант ще Ви информира точно кой ден ще си получите пратката. Стандартно, пратка се доставя от 2 до 5 работни дни от потвърждаване на поръчката, при условие, че адресът за доставка е валиден и е на територията РБългария и е посочен точно. За селища без офис на Куриера доставката се извършва съгласно график за обслужване от Куриера или до 5 дни, ако селището не е включено в график. Може да проверите кога се посещава Вашето населено място от СПИДИ, тук: ГРАФИК НА ОБСЛУЖВАНЕ.

Има ли значение дали поръчката ми ще бъде доставена до офис или до вкъщи?
Не, няма никакво значение. Поръчката ще бъде доставена до където на Вас ви е удобно, като това не оскъпява с нищо Вашата поръчка!

Как мога да променя адреса за доставка?
Вие може да промените адреса на доставка по два начина : чрез телефонен разговор на посочения телефон за контакт или чрез e-mail на посоченият e-mail за контакт.

Мога ли да си проследя пратката?

Да, чрез номера на товарителницата на Вашата пратка, можете лесно да я проследите тук: Проследяване на пратка в SPEEDY

ПОРЪЧКИ:

Как да направя поръчка?
Поръчка може да се направи лесно и бързо по 3 начина:
Начин 1: Директно от сайта - избирате си килима и съответния размер, както и желаните бройки и щракате върху бутона "КУПИ", след това си избирате ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО или ВИЖ КОЛИЧКАТА. Избирате Виж количката, след това избирате ПЛАЩАНЕ и се отваря автоматично да си попълните данните като ГОСТ. Ако желаете да се регистрирате избирате поле РЕГИСТРАЦИЯ, където си попълвате данните. Ако вече сте регистриран потребител, избирате поле ВХОД и си влизате в профила.
Начин 2: Поръчка можете да направите на следните телефони0879 500510 и 0878 307070

Начин 3Чрез бутона "БЪРЗА ПОРЪЧКА"- там попълнете Вашето име, телефон за връзка, поставете отметка, че сте съгласни с общите условия. След като я получим, ние ще Ви се обадим и запишем всички детайли по поръчката.

Как в една поръчка да избера няколко продукта?
Примерно желаете да поръчате 2 пътеки и 1 килим: отваряте си първата пътека, от падащото меню си избирате ширината, след което си пишете желаната Дължина/примерно 2.60 м/, избирате си дали желаете оверлог и натискате бутона КУПИ. От отворения прозорец си избирате ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО, след което по същия начин отивате и си избирате и втората пътека, натискате бутона КУПИ, и отново избирате ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО, след което си избирате килима и натискате КУПИ. Сега вече избирате поле ВИЖ КОЛИЧКАТА. След което си попълвате данните, като със звездичка са всички ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ полета.

Пътеките на метраж обкантват ли се, след като се отрежат от рулото пътека?
Да, разполагаме с ОВЕРЛОГ машина и при желание на клиента ги обкантваме. Цената на обкантването е 3 лв. на пътека, т.е. ако имате поръчани 3 пътеки /независимо от размера на пътеките/, оверлогът ще ви струва 3 бр. х 3 лв. = 9 лв.

Как получавам потвърждение за успешна поръчка?
В срок от 1 до 3 работни дни от получаване на заявката представител на "Магазин Дария" ще се свърже с Вас по телефона, за да се потвърди заявката или да Ви уведоми, че поръчаният артикул не е наличен.

Поръчката ми е била отменена. Защо?
Вашата поръчка може да бъде отменена, защото артикулът не е наличен, не е в подходящия търговски вид, не сте посочил/а коректен телефон за връзка. При всички случаи ще получите информация за причината чрез телефонно обаждане или e-mail.

Къде мога да открия номера на поръчката си?
След като Вие завършите Вашата поръчка, то ще получите автоматичен отговор от нашата административна система, че сте направил/а поръчка от "Магазин Дария" на посочения от Вас e-mail. В това съобщение ще намерите и номера на Вашата поръчка, с който може да получите повече информация относно нея.

Мога ли да отменя поръчката си?
Отмяна на поръчка от клиент може да се осъществи по два начина : чрез телефонен разговор на посочения телефон за контакт или чрез e-mail на посочения mail за контакт.

Мога ли да поръчам без регистрация?
Разбира се, Вие може да направите Вашата поръчка без регистрация като гост. Следвайте стъпките , които системата ще Ви предложи, за да завършите Вашата поръчка.

Какви са начините на плащане на поръчката?
- в брой при получаване на доставката (наложен платеж). При доставка на пратката от куриера, може да заплатите с банкова карта директно на куриера. В офис на СПИДИ също може да се заплати с банкова карта;
- по банков път, нужно е да се свържете с нас, за да Ви изпратим проформа фактура, по която да направите банков превод;

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ:

Мога ли да заменя килим?
Можем да заменим всеки един килим, който сте получили и просто не Ви е харесал. За целта е нужно килимът да не е ползван и да се свържете с „Магазин Дария“ чрез телефонен разговор или e-mail. Замяната на съответния артикул ще се извърши след обратното получаване в магазина на първоначалния артикул, придружен от касовата бележка /или разписката за Пощенски паричен превод от куриера/, за закупуването на продукта. Транспортните разходи за връщане на артикула и за повторното изпращане са за сметка на клиента.

Мога ли да заменя пътека на метраж?
На основание чл.57, т.3 от ЗЗП за продукти, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания, не можем да направим замяна. Това важи примерно за пътеки, които се изработват по размери зададени от клиента, т.е. пътека на метраж не можем да заменим.

Мога ли да върна килим?
Да, без никакъв проблем можете да върнете всеки един килим, който не е използван до 14-дневен срок /за повече информация вижте в ОБЩИ УСЛОВИЯ/.

Мога ли да върна пътека на метраж?
На основание чл.57, т.3 от ЗЗП за продукти, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания, не можем да направим замяна. Това важи примерно за пътеки, които се изработват по размери зададени от клиента, т.е. пътека на метраж не можем да заменим.

Къде се намира физическият Магазин ДАРИЯ?
Магазин ДАРИЯ се намира в гр. Сливен, кв.Българка, бл.71 /до аптека Фрамар/.

Имате ли магазини в друго населено място, освен в гр. Сливен?
Не, нямаме. Затова е създаден онлайн магазина, за да обслужва клиенти от цялата страна, което става бързо, лесно и сигурно!

        Компаниите производители на килими винаги препоръчват, при някакво замърсяване на килима да се почисти от специализирана фирма. Тъй като този вариант не е широко разпространен в България, сме ви избрали полезни съвети, които биха могли да ви улеснят. 
За да запазим красотата и издръжливостта на килимите ни е нужно да се спазват следните изисквания:
- килим който е бил под тeжки мебели или предмети вследствие, на което върху или част от него са се образували вдлъбнатини се изчеткват местата където има белези и след това продължавате почистването с прахосмукачка;
- за да се предотврати натрупването на прах ви препоръчваме да се почиства минимум веднъж седмично;
- почистването с прахосмукачка се извършва в посока ширина на килима;
- предотвратяването на трaйни петна върху килима изисква бърза реакция от ваша страна, с необходимите вода или препарати;
- при поява на петно върху килима е необходимо да се почисти първо с прахосмукачка, след което изпиране и изсушаване;
- за използването на препарати със силни химични вещества ви препоръчваме да пробвате на малко място от килима, което не е на видно място;
- когато се почиства килима трябва да знаете, че четкането трябва да става така, че ресните да се изправят;
- килима не трябва да бъде в близост до печки или други електроуреди;
- килима не трябва да се излага на пряка слънчева светлина;
Повече информация, можете да прочетете тук: ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЧИСТВАНЕНА КИЛИМИТЕ

Мокетени пътеки на метраж Колекция "ЕРИКА"

Изберете ШИРИНА на пътеката от падащото меню/ИЗБЕРЕТЕ ШИРИНА/, след това напишете желаната ДЪЛЖИНА в метри /пример 2.50/.

Ширина                 Цени на линеен метър:
  0,67 м                           12 лв./л.м.
  0,80 м                           14 лв./л.м.
  1,00 м                           17 лв./л.м.
ВИДЕО:

Магазин "ДАРИЯ", разполага с оверлог машина за обримчване на пътеките!

Описание на продукта:
Мокетените пътеки от Колекция "ЕРИКА" са произведени от полиамид, с изключително качествена и плътна гумирана, антислип подложка, която предотвратява пързаляне. При производството им е използвана най-модерна и иновативна технология хромоджет, при която багрилната боя се инжектира върху повърхността на мокета с изключителна прецизност, без да се докосва основната тъкан. Чрез тази технология се позволява постигането на изключителна комбинация от цветови палитри.
При пране е необходимо водата да не е гореща, до 30 градуса.

  • Красиви дизайни, които ще озарят Вашия дом
  • Лесни за поддръжка и почистване
  • Устойчиви на слънчева светлина
  • С плътна, противоплъзгаща гумирана основа
  • Произведени от полиамид
  • Дебелина 6 мм
  • Оверлог

www.kilimite.com

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Подобни продукти
Последно прегледани