Search
Slider


С купон SUPER получавате -10% от Вашата поръчка при поръчка от Категегория Модерни Дизайни 1 и Колекция 3D Shaggy Grande


Плюсовете за да изберете да си закупите качествени килими могат да бъдат различни: коя друга настилка ще осигури звукова изолация, ще спести енергия, ще осигури комфорт на краката, ще предостави сигурен, не хлъзгащ се под и лесен почистване и поставяне начин? 

Детската стая е може би най-важната стая от целият дом. Това се продиктува от факта, че там ще бъдат най-важните обитатели в дома. 

Покупката на вълнен килим за Вашият дом е отлична инвестиция, с която можете да се гордеете толкова дълго, колкото и със собствения си дом. Вълнените килими са не само естетически приятни и благотворно допълнение към вашия стил на вътрешно обзавеждане, но изключително издръжлив и с високо качество. Редовната поддръжка на вашия килим вълна ще гарантира, че той ще запази перфектният си вид години наред.

Най-лесният и практичен начин за да почистим вълненият килим е като вземем гъбичка и я потопим в етилов спирт и по този начин почистваме зацапаното място.

По този начин, вълненият килим ще добие отново красият и бляскав вид.

Вълнените килими от колекция „Нобилити” са произведени от 100% вълна. Това са плътни килими, с гъстота 500 000 броя възли на квадратен метър, с височина на косъма 9мм.

Сливенските вълнени килими се произвеждат от чиста вълна, а това е най-добрият, естествен материал при производството на килими.

Семеен уют

Децата и домашните любимци/ако имате/ със сигурност ще допринесат за по-бързо износване на килима, така че имайте това предвид, когато решавате какви цветове и по-специално от каква материя, от какви прежди е произведен килимът. Според дизайнерът Дейвид Скот, "номер едно правило на декориране на стаята с килим, е да закупите килим според начина си на живот.