Imagem
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Всички доставки се извършват с куриерска фирма СПИДИ АД.
• При поръчка за сума НАД 200.00лв получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до посочен от вас адрес или до офис на СПИДИ.
• Ако поръчката ви е ПОД 200.00лв., то доставката до ваш адрес или до офис на СПИДИ, ще бъде фиксирана и ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА само 9.00 лв.
ДОСТАВКАТА може да бъде до ваш адрес или до офис на куриера, като това НЕ оскъпява доставката.
След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с вас, за да уточним и потвърдим детайлите по поръчката. Имайте предвид, че в натоварени периоди от годината, обаждането от нас може малко да се забави, тъй като работим поръчките по реда на постъпване.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
1. ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА - при този метод заплащате в брой или с карта на куриера на СПИДИ, като той ви издава документ, който се нарича Пощенски паричен превод/ППП/, което е равносилно на касов бон.
2. ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД - за целта е необходимо да извършите банков превод. Банковата сметка, ще ви бъде изпратена след като ни известите, че желаете да заплатите по банков път. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката няма да дължите нищо на куриера, тъй като вие вече ще сте я заплатили.
3. ОНЛАЙН С БАНКОВА КАРТА - ако желаете да заплатите с банкова карта, при финализиране на вашата поръчка, то изберете този метод на плащане. Системата ще ви препрати към платежната система PAYSERA, която работи с всички видове банкови карти VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS или други. От системата на PAYSERA можете да извършите лесно и сигурно и банков превод. Тук можете да прочетете повече за сигурността на PAYSERA.
При плащане с банкова карта, ние ще ви изпратим касовия бон със самата пратка.
ЦЕНИ НА ПРОДУКТИТЕ:
Всички цени на стоките в електронния магазин са в български лева. Обявените цени на стоките са окончателни, важат за деня на поръчката и са с включен ДДС. Цената на отделните предлагани стоки е поставена непосредствено до снимката на съответната стока.
Как мога да проследя поръчката си?
Ако сте направили поръчката си онлайн, то на посочения от вас имейл, ще предоставим номер за проследяване, за да можете да следите местоположението и хода на поръчката си.
Можете лесно да проследите своята пратка, с номера на товарителницата си, в сайта на СПИДИ: ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПРАТКА
Ако имате въпроси, свързани с проследяването на вашата поръчка, моля, обадете се на нашия отдел за обслужване на клиенти на телефони 0879500510 или 0878307070 между 14:00 и 18:00 часа от понеделник до петък или изпратете имейл на адрес: info [@] kilimite.com
Колко време ще отнеме получаването на поръчката ми?
Доставката на повечето артикули обикновено отнема 1-2 работни дни в зависимост от графика на обслужване от СПИДИ.
Можете да се запознаете с графика на обслужване на СПИДИ тук: ГРАФИК НА СПИДИ
Какво да направя ако пратката ми е увредена?
Когато куриера ви достави пратката, добре е да проверите съдържанието и в негово присъствие. Ако установите, че има някакво увреждане по самата пратка или нейната опаковка е нужно да се състави констативен протокол, който да бъде в два еднакви екземпляра по образец на СПИДИ. Той трябва да се подпише и от куриера и от получателя на пратката. В самия протокол се вписват данни относно времето на доставката, констатираното увреждане и евентуалните причини за него, ако има такива. При положение, че получателя на пратката откаже да подпише протокола, то куриера удостоверява неговия отказ.
Допълнитена информация:
Какво представлява Пощенския паричен превод/ППП/?
Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който освобождава търговеца от задължението да издава фискална касова бележка е плащането към него да се извършва, чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто са от куриерска фирма СПИДИ АД.
Самата услуга Наложен платеж, чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.
За направеното от клиента плащане, куриерите от СПИДИ издават разписка за пощенски превод за стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат счетоводен документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава фискална касова бележка. 
Отговорите на "ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ" можете да разгледате ТУК 
Магазин ДАРИЯ, гр.Сливен е Вашият магазин за покупка на килими и пътеки! 

www.kilimite.com