Slider

ДОСТАВКА:

Каква ще бъде цената за доставка?
При поръчка за сума над 130.00лв получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до посочен от Вас адрес/или до офис на СПИДИ/.
Ако поръчката Ви е под 130.00лв., то доставката до Ваш адрес/или до офис на СПИДИ/ ще бъде само 7.00 лв.

С коя куриерска фирма се осъществяват доставките?
Доставките на територията на България се извършват от куриерска фирма СПИДИ.

Кога мога да очаквам доставка?
След като се чуем по телефона, нашият консултант ще Ви информира точно кой ден ще си получите пратката. Стандартно, пратка се доставя от 2 до 5 работни дни от потвърждаване на поръчката, при условие, че адресът за доставка е валиден и е на територията РБългария и е посочен точно. За селища без офис на Куриера доставката се извършва съгласно график за обслужване от Куриера или до 5 дни, ако селището не е включено в график. Може да проверите кога се посещава Вашето населено място от СПИДИ, тук: ГРАФИК НА ОБСЛУЖВАНЕ.

Има ли значение дали поръчката ми ще бъде доставена до офис или до вкъщи?
Не, няма никакво значение. Поръчката ще бъде доставена до където на Вас ви е удобно, като това не оскъпява с нищо Вашата поръчка!

Как мога да променя адреса за доставка?
Вие може да промените адреса на доставка по два начина : чрез телефонен разговор на посочения телефон за контакт или чрез e-mail на посоченият e-mail за контакт.

Мога ли да си проследя пратката?

Да, чрез номера на товарителницата на Вашата пратка, можете лесно да я проследите тук: https://speedy.bg/bg/track-shipment

ПОРЪЧКИ:

Как да направя поръчка?
Поръчка може да се направи лесно и бързо по 2 начина:
Начин 1: Директно от сайта - избирате си килима и съответния размер, както и желаните бройки и щракате върху бутона "КУПИ", след това си избирате ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО или ВИЖ КОЛИЧКАТА. Избирате Виж количката, след това избирате ПЛАЩАНЕ и се отваря автоматично да си попълните данните като ГОСТ. Ако желаете да се регистрирате избирате поле РЕГИСТРАЦИЯ, където си попълвате данните. Ако вече сте регистриран потребител, избирате поле ВХОД и си влизате в профила.
Начин 2: Поръчка можете да направите на следните телефони: 0879 500510 и 0878 307070

Как в една поръчка да избера няколко продукта?
Примерно желаете да поръчате 2 пътеки и 1 килим: отваряте си първата пътека, от падащото меню си избирате ширината, след което си пишете желаната Дължина/примерно 2.60 м/, избирате си дали желаете оверлог и натискате бутона КУПИ. От отворения прозорец си избирате ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО, след което по същия начин отивате и си избирате и втората пътека, натискате бутона КУПИ, и отново избирате ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО, след което си избирате килима и натискате КУПИ. Сега вече избирате поле ВИЖ КОЛИЧКАТА. След което си попълвате данните, като със звездичка са всички ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ полета.

Пътеките на метраж обкантват ли се, след като се отрежат от рулото пътека?
Да, разполагаме с ОВЕРЛОГ машина и при желание на клиента ги обкантваме. Цената на обкантването е 2 лв. на пътека, т.е. ако имате поръчани 3 пътеки /независимо от размера на пътеките/, оверлогът ще ви струва 3 бр. х 2 лв. = 6 лв.

Как получавам потвърждение за успешна поръчка?
В срок от 1 до 3 работни дни от получаване на заявката представител на "Магазин Дария" ще се свърже с Вас по телефона, за да се потвърди заявката или да Ви уведоми, че поръчаният артикул не е наличен.

Поръчката ми е била отменена. Защо?
Вашата поръчка може да бъде отменена, защото артикулът не е наличен, не е в подходящия търговски вид, не сте посочил/а коректен телефон за връзка. При всички случаи ще получите информация за причината чрез телефонно обаждане или e-mail.

Къде мога да открия номера на поръчката си?
След като Вие завършите Вашата поръчка, то ще получите автоматичен отговор от нашата административна система, че сте направил/а поръчка от "Магазин Дария" на посочения от Вас e-mail. В това съобщение ще намерите и номера на Вашата поръчка, с който може да получите повече информация относно нея.

Мога ли да отменя поръчката си?
Отмяна на поръчка от клиент може да се осъществи по два начина : чрез телефонен разговор на посочения телефон за контакт или чрез e-mail на посочения mail за контакт.

Мога ли да поръчам без регистрация?
Разбира се, Вие може да направите Вашата поръчка без регистрация като гост. Следвайте стъпките , които системата ще Ви предложи, за да завършите Вашата поръчка.

Какви са начините на плащане на поръчката?
- в брой при получаване на доставката (наложен платеж). При доставка на пратката от куриера, може да заплатите с банкова карта директно на куриера. В офис на СПИДИ също може да се заплати с банкова карта;
- по банков път, нужно е да се свържете с нас, за да Ви изпратим проформа фактура, по която да направите банков превод;

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ:

Мога ли да заменя килим?
Можем да заменим всеки един килим, който сте получили и просто не Ви е харесал. За целта е нужно килимът да не е ползван и да се свържете с „Магазин Дария“ чрез телефонен разговор или e-mail. Замяната на съответния артикул ще се извърши след обратното получаване в магазина на първоначалния артикул, придружен от касовата бележка /или разписката за Пощенски паричен превод от куриера/, за закупуването на продукта. Транспортните разходи за връщане на артикула и за повторното изпращане са за сметка на клиента.

Мога ли да заменя пътека на метраж?
На основание чл.57, т.3 от ЗЗП за продукти, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания, не можем да направим замяна. Това важи примерно за пътеки, които се изработват по размери зададени от клиента, т.е. пътека на метраж не можем да заменим.

Мога ли да върна килим?
Да, без никакъв проблем можете да върнете всеки един килим, който не е използван до 14-дневен срок /за повече информация вижте в ОБЩИ УСЛОВИЯ/.

Мога ли да върна пътека на метраж?
На основание чл.57, т.3 от ЗЗП за продукти, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания, не можем да направим замяна. Това важи примерно за пътеки, които се изработват по размери зададени от клиента, т.е. пътека на метраж не можем да заменим.

Къде се намира физическият Магазин ДАРИЯ?
Магазин ДАРИЯ се намира в гр. Сливен, ул. Славянска №8.

Имате ли магазини в друго населено място, освен в гр. Сливен?
Не, нямаме. Затова е създаден онлайн магазина, за да обслужва клиенти от цялата страна, което става бързо, лесно и сигурно!