Search
Slider

Какво е добре да направите преди да започнете да търсите килим или пътека?

Преди да започнете да търсите килим или пътека, независимо дали онлайн или във физически магазин е добре да бъдете подготвени, за да може да направите най-добрият избор за своя дом.

Задължително е да измерите пространството, за което е необходим килим, като най-добрият начин да направите това е да измерите минимален размер и максимален размер за дължина и ширина; тъй като всеки килим, който имаме на склад, е индивидуален във всяко отношение.

Може да ви бъде полезно да скицирате формата на стаята заедно с размерите ѝ, да направите снимка на пространството с телефон или фотоапарат и да нарисувате разположението на мебелите си. 097-magnolia-google
По този начин ще имате илюстрация на идеите си и ще сте улеснени в избора.

Може да помислите за цветовата си схема и да помислите кои цветове най-добре биха подхождали на вашия интериор, спрямо вашите стени/независимо дали са боядисани, или с тапети или нещо друго/, вашата настилка, вашите мебели, пердета, плот и всичко друго с което бихте желали да съчетаете килима или пътеката.

Стандартни размери на килимите:

120х170см, 140х200см, 160х230см, 200х250см, 200х290см, 240х320см.

При пътеките на метраж ширината е стандартна, а дължината може да отрежем колкото желаете, като разполагаме с оверлог машина и ще ви я обкантим:

Ширини на пътеките:

60см, 80см, 100см, 120см.

Разбира се това са стандартни размери и за килимите и пътеките, като при различните колекции може да съществуват и други размери, примерно при някой от мокетените пътеки ширините може да бъдат: 67см, 80см, 90см, 100см, 120см, 150см.

След като сте определили размера на килима е добре да помислите и за типа килим, който най-добре би ви подхождал, спрямо Вашият бюджет, интериор и лични предпочитания.

Работата на нашите консултанти е да ви помогнат да вземете правилното за Вас решение.

kilim-bs-5261-red-june

Нашето желание е когато направите своя избор и се приберете вкъщи, да сте удовлетворени от килимчето или пътеката, която сте избрали!

Коментари: 0
Все още няма коментари
Отговори

Вашият E-mail адрес няма да бъде публикуван. Моля попълнете задължителните полета.*