Slider
    Магазин ДАРИЯ се намира в гр.Сливен и предлага огромен избор от килими и пътеки, които се отличават с високо качество, съвременни дизайни и цветове, и атрактивни цени. Всеки един дизайн е внимателно подбран и селектиран, базиран на нашият дългогодишен опит и професионализъм, за да отговори на очакванията Ви! Може да пазарувате бързо, лесно и сигурно от всяко населено място в България!
Най-популярни

Отзиви

Данчо Караджов 16/08/2018

Здравейте!!!Доволен съм от продуктите,които купих от Вас.Благодаря Ви!!!..

Семейство Стефанови 14/03/2018

Благодаря още веднъж! Много съм доволна от покупката и срочното й доставяне. Получих това което исках от вас. Вече горещо ви препоръчвам на приятели и близки - да ползват вашия сайт и услуги. Приятен ден! Желая ви успехи, които вие напълно заслужавате! ..

Ценка Бояджиева 17/07/2018

Благодаря Ви за коректността и доброто обслужване! ..

Роза Костадинова 17/12/2018

Здравейте, искам да благодаря за прекрасната работа! Много бърза доставка и продукт, който напълно отговаря на снимката и изпълнява очакванията! Ще Ви препоръчвам, весели празници!..

Румяна Ташкова 30/05/2019

Поръчахме килим и пътека от серията Мулти. Много любезна служителка се свърза с нас още на следващата сутрин и поръчката ни беше изпратена веднага. Килимът и пътеката се оказаха толкова хубави, че днес поръчахме още един килим. Страхотно качество, отлична цена. Препоръчвам магазина на всички...

Даниела Миковска 24/05/2018

БЛАГОДАРЯ, СНОЩИ ОКОНЧАТЕЛНО ПОДРЕДИХМЕ ДОМА СИ И МНОГО НИ ХАРЕСА!..

Галена Колева 10/01/2019

Здравейте, получихме килима и сме много доволни, благодаря за бързата доставка. Супер сте!!! ..

Христела Христова 11/07/2018

Здравейте! Изключително съм доволна от закупените от вашия магазин пътеки - хубави и качествени са. Отново ще пазарувам от вас и ще предложа и на приятели. Благодаря ви! ..

Петя Трифонова 06/02/2018

Здравейте!Получих пътеките-много са хубави,стоят много добре.Благодаря Ви  за коректността.Всичко е точно.Ще Ви препоръчам на свои приятели.Приятен ден! ..

Петя Василева 14/05/2019

Получих си мокетеното килимче на следващия ден след поръчката. Прекрасно!!! Блестящи цветове! Благодаря! ..

Янаки Христов 11/03/2018

Здравейте,  Много съм доволен от качеството на стоката, която предлагате. Коректно отношение към клиента. Отново бих пазарувал от Вас.  Поздрави,  ..

Диана Желева 10/03/2018

Здравейте, много сме доволни от Вашите продукти. Имаме два килима от преди 5 години и не са мръднали, въпреки че две деца ги подлагат на тестове всеки ден. Сега поръчахме и пътеки за спалнята - много меки и лесни за поддръжка. Несъмнено пак ще поръчаме от Вас и без съмнение ще Ви препоръчаме на приятели. Поздрави,  Диана Желева..