Search
Slider
Slider

Покупката на вълнен килим за Вашият дом е отлична инвестиция, с която можете да се гордеете толкова дълго, колкото и със собствения си дом. Вълнените килими са не само естетически приятни и благотворно допълнение към вашия стил на вътрешно обзавеждане, но изключително издръжлив и с високо качество. Редовната поддръжка на вашия килим вълна ще гарантира, че той ще запази перфектният си вид години наред.

Стъпки

 

 

  1. 1.Вземете килима и го изкарайте навън, след което го изтърсете за да падне праха от него, който се е натрупал от както сте го закупили или от последното му почистване. Застанете така навън, че да сте на подходящо място от дома, така че прахът да не влиза вътре в дома ви.

 

 

  1. 2.След това почистете килимът с прахосмукачкаТова е важно, тъй като преди да се пристъпи килимът да се почисти от петна, той е нужно да бъде отлично почистен с прахосмукачка. Редовно трябва килимът да се почиства с прахосмукачка за да се запази неговият отличен вид.

 


 

  1. 3.Намокрете килима, след като преди това сте го почистили добре с прахосмукачката. Има много различни методи за почистване и премахване на петна от вълнени килими, всички твърдят, че са най-добрите. Начинът, който ние препоръчваме е намокряне на килима, там където е изцапаното място със специален препарат за почистване на петна, а след това леко обтриване на килима с почистващ разтвор. След като почистите петното, изплакнете добре с вода. Уверете се, че сте почистили добре килима, преди да продължите към следващата стъпка.

 

 

 

  1. 4.След това изсушете килима веднага. Вълнени килими е нужно да се изсушат бързо, така че направете всичко възможно да се отървете от излишната влага на килима. Задължително е да изсушите вълненият килим добре, като в никакъв случай не оставяйте вълненият килим в сушилня.

 

 

 

    1. 5.За да запазите вълнения килим в отлично състояние, без да закуги блясъка си с години е нужно винаги при някакво петно по него да го отстраняваните веднага след като се е появило.  Ако килима е много зацапан, тогава петната ги търкайте с разредена с вода и оцет смес, която обикновено върши работа. Не използвайте четка, тъй като само ще задълбочите петното, използвайте кърпа или гъбичка.
Коментари: 0
Все още няма коментари
Отговори

Вашият E-mail адрес няма да бъде публикуван. Моля попълнете задължителните полета.*